Ny vecka, nya utmaningar

Sitter i mediapavilliongen igen. Är glad att jag i år såg till att registrera mig under deras namn. Kostade inget extra utan bara bonus i form av att jag kan sitta här med gratis internet, kaffe, dricka mm.

Idag har varit lite av ”one of those days”. Började med ett hyfast bra producers netowork, men inte så mycket nytt. Fick dock en bra kontakt till en film jag utvecklar, som utspelar sig på en ubåt. Det visade sig att producenten, som satt brevid mig, var från australien och hade en bakgrund från att jobba med att utveckla sonar-utrustning för ubåtar, så hon hade ett internationellt kontaktnät inom just ubåtsindustrin. Något som säkerligen kan komma att behövas.

Jag lyckades dock senare glömma mina visitkort vid bordet, men lyckligtvis så hade någon vanlig själ lämnat in dem så de ansvariga kunde sms:a mig (visitkort är ju av den anledning tacksamma att glömma, eftersom det står kontaktuppgifter på dem…). Hade sedan möten väldigt tätt och på olika platser. Började ett möte med finans och produktionsbolaget MMG, som nog dock är ett lite för stort blag för mina projekt just nu. Dom gör främst film med budgetar på över $10 iljoner och med sk ”a-listade” skådespelare. Senare bar det iväg till ett möte som aldrig blev av, eftersom han inte dök upp i tid – och jag var tvungen att gå till nästa möte med den sales agent som säljer den amerikanska filmen jag samproducerar. Sedan tillbaka för lite möten i palatset, med bla några säljbolag och distributörer (inkl SF) – samt ett produktionsbolag från Lettland, som jag träffade här för 3 år sedan. Nu fick jag lite tid mellan inför nästa möte och passade på att skicka lite mail och skriva ett blogg inlägg. Sedan är det nog full fart igen ett tag framåt. Ett möte till här i palatset, sedan bort till producers club i pantiero.

Speak Your Mind

*