KAOS

Sorry att det dröjt med uppdateringarna, men det har varit så tätt och fullt med möten jag i princip inte hunnit med något annat. hade egentligen tänkt att gå på två fester igår. Dels en i tyskapavilliongen och så ”nordic genre invasion”-festen (andra dagen i rad den arrangeras). Var dock på tok för trött, så det blev att ta en kort middag med famljen och sedan stanna hemma och byta blöjor på sonen istället.

Idag är det totalt kaos här nere. Regnet står som spön i backen och det blåser ganska kraftigt. Jag är redan inne på mitt tredje paraply, då ett försvann till frun och ett annat blåste sönder. Hade egentligen hela eftermiddagen inbokad med mlten på skandinaviska terassen, men det är ingen som vill ta sig så lång bort från palatset nu när det regnar så mycket – så jag bokade om de flesta. Han dock få en skymt av SFI:s VD som slog sig ner vid bordet brevid mig för ett kort möte.

Nu sitter jag inne i palatset och väntar på en ”speed dating”-session som arrangeras inom ramen för producers network – på våning fyra i palatest. Det verkar som det regnar in på vångingen över här, för dom sprnger förbi i trappan där jag sitter med stora soptunnor kör med någon maskin eller fläktliknande sak på hög volym.

Speak Your Mind

*