Hysterisk början på årets Cannes

Ok. Det är bara att erkänna. Det är en helt annan grej att försöka styra upp en Cannes-resa, när man ska ha med sig familjen. Jag insåg inte riktigt hur mycket mer jobb det skulle bli förens jag stod mitt uppe i allt. Jag ångrar inte en sekund att jag valde att ta med familjen, men samtidigt så var det massor av saker jag inte tänkte på som innebar merarbete. Allt från att behöva förklara för en utomstående hur allt praktiskt fungerar och att vara två om många beslut (så som val av flyg, hotell, mat osv) – samt att förbereda på att ingen fanns hemma och kunde ta hand om hund och hus osv.

Utöver detta, så verkar även årets Cannes vara det mest hektiska jag varit med om hittils. Jag är här i 8 dagar (+några vilodagar i Nice innan vi åker hem sedan). Under dessa dagar har jag 76 avtalade möten, 7 frukostträffar i producers network, en ”speed-dating”-session och flera fester/mingel som ska besökas (i år bor jag ju i Cannes, så då kan jag gå på sådant som är kvällstid, vilket jag inte kunnat innan).

Här kommer några första bilder…

Speak Your Mind

*