Försenade och flyttade möten

Sitter nu i European Pavillion i International Village, strax bakom palatset. Mitt första möte idag blev inte av. Fick ett svar när min assistent, som hjälpt mig med mötesbokningar mm, mailade för att bekräfta – att personen jag skulle träffa inte kommit till Cannes ännu och därför ville omboka.

Minns att det var samma strul sist jag skulle träffa dem också. Jag inser att jag inte direkt står överst på deras priolista, då det mer handlar om att etablera en kontakt – snarare än något som kan generera pengar för dem. Tycker dock ändå att det är lite dålig stil att inte höra av sig själv, när man vet att mötet inte blir av (och jag tror inte ett ögonblick på att personen inte är i Cannes ännu, eftersom hon föreslog ett möte bara någon timme senare). Måna andra är bra på detta. Dom hör av sig direkt så fort dom får ett viktigare möte och säger bara rakt ut att dom måste omboka pga av att det dykt en viktig sak som krockar. Förstår inte varför alla måste hitta på konstiga ursäkter.

Just nu sitter jag och väntar på några personer från ett indiskt animationsbolag. Dom i sin tur stod och väntade på personen doms skulle ha möte med innan mig. Mitt nästa möte är om ca 30 minuter tiden mellan dessa två planerade möten var min enda chans till lunch idag… Så, nu sitter jag istället här och bloggar…. och väntar…. :)

Speak Your Mind

*