Uppe i luften…

Blev lite tight med tid vid flygbytet i Stockholm. Det var tydligen personalbrist i säkerhetskontrollen, så kön till säkerhetskontrollen i terminal 2 var sjuuukt lång. Tur jag tog det tidigare flyget upp till Stockholm. Tvekade vilket flyg jag skulle ta, men tänkte att det kan vara gott och ”ta det lugnt”. Nu blev det snarare lagom och hade jag tagit det senare flyget hade jag nog inte hunnit i tid.

I alla fall, nu sitter jag på flyget mot Nice. Flyger med Norwegian som har wifi ombord. Så kan uppdatera bloggen härifrån. Bättre en förra året. :)

Kommer dock tyvärr missa flygbussen till St Raphael precis då mitt det här planet landar i Nice 12.20 och bussen går 12.35, så kommer ju inte hinna av planet och hämta väskorna innan bussen går. Så jag får chilla och göra lite kändis-spottning på flygplatsen i väntan på nästa buss som går några timmar senare. Ska även försöka få igång mitt franska sim-kort. Skulle det inte funka så kan det dröja tills ikväll innan bloggen uppdateras. Det gick dock bra förra året, så hoppas det funkar i år med.

flight info...

Speak Your Mind

*