Teknikstrul…

Nästan klar med all packning nu. Håller på och bränner ut de sista DVD.erna med pilot på ett av projekten, en Showreel vi tog fram för American Film Market 2010 (har inte haft så mycket nya produktioner sedan dess, så den håller än), en promotrailer för SKILLS (även den togs fram för AFM 2010) – samt den korta versionen av bakomfilmen till SKILLS. Har dock haft lite teknikstrul med bränningen. Igår funkade det inte alls, fören jag bytte till en extern brännare – och även nu strular det till och från. Vissa skivor tar sjukt lång tid att bränna och bränning hänger sig till och från. Oh well, har i alla fall fått ut ca 25 stycken skivor nu. Vilket borde räcka. Egentligen hade jag väl önskat ha 50 ex för att vara på den säkra sidan. Men det får klara sig med 25. Jag kommer säkert ha en del över efter marknaden ändå och de jag delar ut kommer säkert med stor sannolikhet hamna i papperskorgen hos en del. Inte för att det är dåligt eller för att dom är ointresserade, utan för att man samlar på sig så mycket material och måste sålla hårt för att klara vikten på flyget tillbaka.

Speak Your Mind

*