Sömn…

Efter en givande dag som tog ganska mycket på krafterna, så har jag nu fått i alla fall sju timmars sömn – och även om jag nu känner att jag gärna skulle sova vidare någon timma eller så, så vaknade tom innan klockan ringde. :)

Gårdagen tog lite på krafterna. Det var väldigt intensivt med möten på flera olika ställen och blev en hel del springande fram och tillbaka. Många bra möten. Flera säljagenter som är intresserade, så där handlar det mest om vem som kan ge bäst ”deal”. Även Ungerska RTL visade intresse för ett av projekten och ett bolag som är baserat i Holland och UK vill gärna gå in och samproducera i princip alla projekt. Så många bitar börjar redan falla på plats efter bara en dag på marknaden. :)

Idag blir det som tur är inte lika mycket flängande runt, utan kommer spendera förmiddagen på Producers Network på Plage de Palmes, för att sedan ha ett lunch möte strax utanför festival palatset – sedan vidare till Scandinavian Terrace där jag har fyra möten inbokade. Efter det mot Majestic och sedan hem runt 18:30. Visste det blir en lång dag, men sannolikt inte alls lika intensiv.

Röda mattan rullas ut…
Rödamattan

En slate med hundfilmer…? Varför inte
Hundfilmer

Här vid Scandinavian Terrace har jag en hel del av mina möten idag… igår var jag några våningar upp, hos Bankside
Bankside

Terrassen på Lerins. Här hade jag flera av mina möten idag… och fick även tid för en kaffe och kolla mail…
Kaffe med utsikt

Crowd controll… snart dags för kändis spotting?
Crowcontrol

 

Speak Your Mind

*