Sista dagen….

Så var det då dags för sista dagen innan hemfärd. Det blir en väldigt lugn dag. Jag har bara fyra möten (varav ett redan är avklarat) – samt en lunch med gänget från Filmcafé. Sedan tar jag mig tillbaka till Saint Raphael ganska tidigt idag för att packa och träffa mina föräldrar en sista gång innan jag åker tillbaka till Sverige.

Jag sitter nu på ett litet café nära festivalpalatset och har precis haft ett frukostmöte med en frilansande inköpare (visste inte ens att sådana fanns…) – han var tydligen även producent och erbjöd mig att producera en film han ville få gjort, som baserade sig på en form av äventyrsspel. Vet inte riktigt hur seriöst det erbjudandet var, men det lät bra i alla fall. Han skulle skicka manus och mer info – så får vi se var det blir av det. Det är ju hur som helst kul att få lite erbjudanden. :)

Nu ska jag bara njuta av lite kaffe i skuggan och sedan bege mig till festivalpalatset för ett nytt möte om någon halvtimma. :)

Speak Your Mind

*