Regn…

Har haft en helt sjuk dag där jag flugit runt som en flipperkula mellan olika platser på festivalområdet. Tidvis i regn (eller snarare, mest hela tiden i regn – bara i lite varierande doser). Dagens producers network var mycket givande. Fokus på bla top finansiering av film med en inbjuden gäst från 120 dB film som är en form av nisch bank för top finansiering av filmer. Sedan gick dagen vidare via ett möte i regnet ombord på MMG:s ”jakt”. MMG är en stor investerare som även hjälper till och ”paketerar” filmer, genom att tex knuta A-listade skådespelare och stora säljagenter till projektet. Dom kan finansiera filmer upp till $40 miljoner. Så skulle dom nappa på något av projekten så kan det bli riktigt stort. Den chansen tror jag dock inte är så stor eftersom jag inte har resurser att utveckla manus till den kvaliteten som krävs på den nivån. Fast man vet ju aldrig…. :)

Anyway, dagen gick sedan vidare via möte med Media desk sverige för att få lite information om stöd. Sedan ett snabbt möte med Anders Banke på solid Entertainment, vidare till ett möte med en större Indisk TV-station som var intresserad av bla rättigheterna till SKILLS (som gått tillbaka eftersom det första bolaget som köpte filmen i Indien, nu har gått i konkurs). Dom var även intresserade av de projekt vi hade i utveckling. Sedan blev det en sabb lunch innan jag försvann på ett möte med ett produktions och investmentbolag från UK. Träffade en av deras representanter på ett fik och lyckades där någonstans slarva bort min hatt när jag gick därifrån. Efter det vidare för att träffa ett Lettiskt, ett amerikansk-belgiskt, ett Italienskt samt ett spansk-tysk-italienskt produktionsbolag. Blev en ganska intensiv dag. Dock väldigt svårt att säga vad den gav mer konkret.

Epic Pictures, säljagenten för SKILLS… ockuperar en av terasserna på palatset…
Epic

Först på plats vid bord nr 14 på producers network…
På plats

Folket strömmar in till producers network…
Producers Network

Dags att ta fram paraplyerna utanför palatset…
Paraplyer

Hamnen i regnet…
Hamn

Regn…
Regn

Ombord hos MMG…
Ombord

Verkar vara kändis spotting… frågan är vem bara?
Kändis?

Min fru ville att jag skulle ta kort på årets väskor… så här…
Väska 1

och här…
Väska 2

Speak Your Mind

*