På banan…

Har fått mail och internet att fungera igen – och nu haft en helt hysterisk eftermiddag. Först missade jag ett mail om avbokning av lunchmötet, så jag satt och SMS:ade i nästan en timme innan jag förstod vad som hänt. Det visade sig att han hade mailat mig precis som mailen strulat, samtidigt som jag messat och ringt till fel nummer. Oh well… det löste sig till sist och jag fick ätit en lunch själv och träffade honom senare på Scandinavian terrace. Där hade jag också möte med ett kinesiskt/Thailändskt säljbolag, med kontor i både Peking och Bangkok. Jag träffade även två VFX-bolag. Ett från Pakistan och ett från Frankrike – och så då killen som jag skulle träffat på lunch som kom från ett UK baserat sälj- och distributionsbolag. Jag har ännu så länge fått bra respons på i princip alla projekt idag. Själv klart så är det så att dom projekten som är mer utvecklade är mer intressanta än dom som är mindre utvecklade. Det är ju dessutom så att det det kanske skiljer lite på exakt vilket projekt som bolagen går igång på. Men generellt så är den feedback jag får väldigt bra. Verkar kunna bli bra det här. :)

Speak Your Mind

*