mer teknikstrul, men är nu på väg

Insåg när jag kollade igenom en av de brända DVD:erna att det inte bara vara strul med bränningen. Vid konvertering av piloten (som jag fick i Flash-format) – så hade det blivit något sturl med ljudet så det släpade efter och hamnade i osynk (sannolikt programmet som räknade med fel frame-rate). Det innebar att jag fick skrota alla 25 DVD:er som jag ansträngt mig för att få ut. Dislike! :(

Det klarar sig nog ändå. Jag har ju filen så jag kan visa den på datorn – och det finns ändå sällan tid att titta igenom längre sekvenser som det här.

Nu är jag i alla fall på väg. Gick upp klockan tre i morse för att slänga ner det sista och ta en snabb dusch och sedan köra de 10 milen till flygplatsen. Fick även en sista-minuten bekräftelse på ett möte som jag fått fört in i schemat i datorn. Får skriva till det förhand i mina utskrivna scheman ikväll. Är nu även incheckad och klar och sitter i Cafét och väntar på planet som ska gå om en timma.

Satsar på att göra en kort uppdatering när jag mellanlandar i Stockholm (flyger med Norweigan via Stockholm till Nice).

Speak Your Mind

*