mer regn…

Efter en dag i ösregn så har jag precis avslutat ytterligare ett producers network. Insåg när det väl drog igång att kanske borde valt ett annat bord. Jag gick dit för att det var en stor sales agent som jag inte träffat tidigare, men insåg ganska snabbt att dom främst sysslade med art house och festivalfilmer. På ett annat bord pratades det om barn- och ungdomsfilm och eftersom ett va projekten jag har faller inom den kategorin, så kanske jag borde satt mig där i stället. Fast jag orkade inte krångla och flytta mig när det redan börjat, det skulle kännas lite oförskämt – så jag fick göra det bästa av situationen. Det som var bra var att jag ju kände att jag inte hade något att förlora, så jag kunde ställa hur dumma frågor som helst…. :)

Det blev faktiskt riktigt bra. Har upptäckt i alla de här bordssamtalen att jag är ganska bra på att ställa frågor. Jag har ju läst väldigt mycket böcker om tex finansiering, distribution, produktion osv – men aldrig riktigt haft chansen att få diskutera och lyfta frågor med distributörer och producenter på det sätt jag får här. Väldigt bra faktiskt. En del man haft lite koll på i teorin blir så mycket mer konkret när man fått pratat om det med andra.

Annars var gårdagen väldigt bra, men väldigt hektiskt. Det var otroligt dåligt väder så alla sökte sig inomhus – så det var packat med folk överallt. Två av mina möten blev inställda, men det var inget av dessa möten som jag kände var så viktigt eller skulle ge något direkt (jag gissar att dom kände likadant, vilket kanske var varför dom ställde in dem). Två möten var däremot väldigt, väldigt bra. Det handlade främst om distributörer som var intresserade av pre-sales på de projekt jag har i utveckling. Men även ett möte med en sales agent som verkade väldigt bra – samt ett franskt produktionsbolag som jag träffade förra året, som precis håller på att färdigställa en film (ska se om jag hittar trailer senare ikväll).

Fransk mat…
Mat

Amerikansk dryck…
Red Bull

E-mail på terassen i Lerins…
dator

utsikt under paraplyet utan för palatset…
utsikt i regn

Producers on the movie… Sveriges bidrag är Sandra Harms, som jobbade som scripta på en kortfilm jag producerade 2001… snabb karriär…. bra jobbat Sandra! :)
Producers

Utanför Shorelines kontor
Shoreline

Utsikt från Shorelines kontor ut i regnet…
majestic view

Regnatorm utanför fönstren vid Lerins…
fönster

mer paraplyer…
paraplyer

Speak Your Mind

*