Hemfärd…

Så då var det över för den här gången…. sitter nu på flygplatsen och väntar på att check in ska öppna om lite drygt en timma (jag var tvungen att ta en väldigt tidig buss, eftersom bussarna matchade mitt flyg så dåligt). Planet lyfter härifrån om knappt fyra timmar – och jag kommer nog vara hemma runt nio snåret ikväll. Ska bli härligt att träffa frun och hunden igen och kunna ta ett bad eller riktig dusch (duschen på ”Hotellet” har väl varit minst sagtundermålig, typ som att duscha under ett droppande vattenkran…). Imorgon blir det nog att sova ut lite, innan det är dags att ta tag i allt som måste göras hemma… byta däck på bilen (för det är väl nästan dags för sommardäck nu va…?), klippa gräset, tvätta osv…

Lite bilder från gårdagen:

W2 Medias monter, nu tom – hade möte dem tidigare i veckan…
W2 media

Amadeus Entertainments, hade möte även med dem tidigare i veckan…
Amadeus

Mayers Media Group huserade vid Grand Hotel… här är utsikt från deras balkomng…
Mayers
Mayers2

Speak Your Mind

*