Det drar ihop sig…

Har under dagen, förutom besökt MVC och IKEA med min gravida fru också bokat några sista möten och uppdaterat all information om bolagen jag ska träffa utifrån en nedbrytning av en prioriteringsordning jag gjort research på bolagen, där jag listat vilka bolag som sannolikt är bäst för vad på vilket projekt. Satt upp ungefärliga mål för vad jag vill uppnå osv. Känns bra att ha det på plats. Nu är det bara att börja formulera korta pitchar osv också. Så ska nog detta gå helt okej.

Jag har nu 57 inbokade möten + 3 stycken som vill att jag ska titta förbi, vilket jag avsatt tid för. Sedan kommer jag delta i 7 stycken frukostträffar i producers network samt en ”speed dating” aktivitet (också i producers network). Det blir många möten på kort tid. Gäller att ha en fungerande penna så man antecknar det som sägs och det man kommer överens om. Lär ju inte finnas en chans att komma ihåg det i huvudet. :)

Speak Your Mind

*