Dåligt väder och trasig mage

Det tråkiga vädret fortsätter även idag. Blåst, regn och imorgon ska det tydligen bli värre. För att toppa det har jag även lyckats få feber och en trasig mage. Började lite lätt igår eftermiddag och på kvällen var det sedan kört. Har tagit några immodium nu för att klara dagen. Lyckligtvis är det en ganska lugn dag med många luckor så det ska nog gå bra. Dock blir man ju lite låg så det är svårare att tvinga fram den där entusiasmen när man pitchar.

Hade i alla fall en bra morgon med intressanta diskussioner på Producers Network, även om vi nästan höll på att blåsa bort. Ska vidare nu och träffa en amerikansk sales ahgent och sedan bort mot skandinaviska terassen för att träffa Nordisk Film och TV fond. Sedan ett snabbt möte med Cinqlick som distribuerar film via en App på Facebook och efter det blir det ”speed dating” via producers network. Sedan ytterligare ett möte innan jag kan bege mig hem. Just nu ser jag bara fram mot att den här dagen ska vara över…

Speak Your Mind

*