Cannesbloggen, 10 maj 2011

Sitter nu på Landvetter och äter frukost. Förundras över alla som beställer öl och sprit kl 06:00 på morgon… själv har jag sovit ca 3 timmar i natt, så känns mig ju inte direkt så sugen på sprit nu… Blev en hel del mailbollande och sista minuten pusslande med möten igår kväll. Fick slutligen klart och skrivit ut mitt schema, men har redan – nu på morgonen – fått ytterligare ett möte inbokat (får väl skriva in det förhand). Väntar dessutom på besked för ytterligare minst två möten. Börjar vli en hel del nu, så även om några – eller tom många – skulle falla ifrån, så kommer det säkert bli en del bra som kommer ut från den här resan i alla fall.

Största oron nu är att jag varit lite för mycket tidspotimist. Är ibland ganska tätt mellan alla dessa möten och det tar ju tid att ta sig mellan de olika ställena. Hoppas att det inte blir för stort problem. Har försökt att i möjligaste mån planera möten så de inte ligger så lånbgt från varandra. Men det har inte alltid varit möjligt, så hoppas verkligen att min planering håller där. :-)

Det var annars en sjukt vacker bilfärd hit, soluppgång och dimma. Nästan inga bilar ute. Sverige är faktiskt ganska vackert ibland. :)

Nu håller vi tummarna för att mitt franska bredband funkar som det ska när jag kommer ner, så det inte blir extra förseningar i blogganet.

Speak Your Mind

*