Cannesbloggen, 8 maj 2011

Fortsatt med planeringen idag. Försöker bla fylla upp mitt schema de sista dagarna. Det är ännu så länge ganska glest, eftersom många åker hem långt innan festivalen är slut. Har även börjat gå igenom packning, rensat och laddat mobiler. Har tre mobiler med mig: en svensk, en fransk och en ”internationell” – den jag ringer billigast hem på, via ”GO-sim” abonnemang. (http://www.gosim.com/
International SIM Cards from GOSIM with global coverage and cheap roaming rates
). Jag har även ett amerikanskt sim-kort som jag köpte inför AFM, men det behövs ju inte nu. Men kan iaf tipsa om sajten: http://www.usasims.com/

Annars börjar det dr ihop sig. Åker ju i övermorgon och morgondagen är fulltecknade med praktiska privata saker jag måste ta tag i innan jag åker. (det ska bla installeras ny ventialation i källaren när jag är borta). Därför började jag faktiska tvätta och packa lite redan idag. Gällande reklam och promotion material så kommer jag, förutom ”one sheets” på de projekt jag ska pitcha, att ta med mig bla screeners på min förr film SKILLS, en showreel som Johannes Pinter hjälpte mig att klippa inför AFM, några ex av den färdiag DVD:n/Blu ray:n på SKILLS, liten sammanfattning (typ CV) på de som ligger bakom projekten jag kommer pitcha.

Förutom Johannes Pinter som regisserade SKILLS, så har jag jobbat fram ett av projekten tillsammans med – Lars Norberg – en svensk manusförattare som nu mer bor i San Diego och som under ett antal år jobbade som manusförfattare i Hollywood och bla skrivit för företag som Fox och Paramount.

Ytterligare en del möten har trillat in under dagen, så har försökt styra upp dem. Har även sett till att skriva ut alla papper som behövs; bokningsuppgifter, biljetter, inbjudningar osv. Nu ska jag sätta mig ner och skriva en check lista och ett schema för morgondagen.

Speak Your Mind

*