Cannesbloggen, 9 november 2011

Sitter nu på – det något försenade – tåget tillbaka från Sstockholm mot Göteborg. är lite kluven till hur intervjun gick. det kändes visserligen som han gillade mig och var lite imponerad över mina projekt osv – men det kändes som han inte riktigt tyckte att kursen var rätt för mig. Han påpekade gång på gång att dom flesta som sökte kursen hade mindre erfarenhet än vad jag hade, att mycket av det jag sa under intervjun var sådan som deras lärare säger under kursen – och att de flesta som söker dessutom mer jobbar ”inom systemet”, dvs med projekt som är mer anpassade för ”mjuka pengar” från tex Svenska Filminstitutet istället för riskkapital och förskott från sälj agenter. Oh well… vi får se hur det går. Ska få besked i mitten på december. Känns som det är ca 50% chans att jag kommer in och om jag inte kommer in, så kommer det bero på att tycker att det finns andra som kan få ut mer av kursen än vad jag kan.

Nu blir det nog sova lite på tåget för att orka köra bilen från stationen hem sedan. Jag hade för planerat att ställa mig på långtidsparkeringen i morse, men den var full – så jag fick ställa mg på korttidsparkeringen där det kostar 25 sek per timma – så bara p-avgiften idag kostade 400 sek…

Speak Your Mind

*