Cannesbloggen, 8 maj 2012

Igår var jag och växlade pengar, så jag hade det gjort. Nu är schemat nästan fullt och jag har gått igenom och gjort research på alla bolag (närmare 55 stycken) – och plockat ut bilder på de personer jag ska träffa från Cinando och satt samman allt i ett dokument på 25 sidor. Återstår bara lit finjusteringar. Bra sätt att preppa och lära sig hur personerna man ska träffa ser ut, om man skulle råka stöta på dem innan mötet. Förra året hamnade jag – på en av frukostträffarna – bredvid en producent jag hade bokat möte med. Cannes är ju inte så stort och alla vistas på samma ställe, så sannolikheten att man stöter på någon man ska träffa är faktiskt ganska stor. Bra då att vara förberedd.

En annan förberedelse jag gjort är att bryta ner alla möten och skriva vad syftet med mötet är, vad mitt mål är med mötet och vad jag kan erbjuda dem. Har gjort detta lite snabbt, så jag kommer behöva gå igenom och revidera senare i veckan. Ska även sätta mig och utforma korta skisser på budget-, finansiering- och produktionsplaner för samtliga projekt, så jag kan visa ungefär hur det är tänkt. Alla projekt är ganska lika i storlek på budget och finansieringsupplägg. Bara vissa få variationer. Dock har jag flera olika alternativ beroende på vem jag pitchar till, så jag får göra lite varianter på dem. :)

Annars väntar jag mest på svar från några skådespelaragenter som ska läsa ett av projekten. Hade varit bra om jag fick med något namn, men får jag inte det får jag helt enkelt säga att jag väntat med casting för att få deras feedback på tänkbara namn. :)

Speak Your Mind

*