Cannesbloggen, 5 september 2011

Min träningsstatistik under Augusti månad. Snittade lite drygt 3 ggr i veckan. Kommer försöka trappa upp träningen, med mer kondition, nu under september och siktar på 5 ggr i veckan. Måste komma ner i vikt. Man vill ju inte att dålig kondition ska gå ut över filmskapandet. :)

PS! Statistiken är bara rättvisande från och med maj, tidigare behövde jag inte dra kortet när jag gick in på anläggningen – så då registrerades aldrig besöken.

Annars tänkte jag bjuda på dagens roligaste FB-status:

Note to self: When sitting at Coffee Bean, don’t say out loud – ”my friend has the dead bodies in his car”. Not everyone is in the movie business…

Känner igen mig ganska mycket från tidiga produktioner då man var så inne i filmen man skapade att man inte riktigt tänkte på hur saker kunde uppfattas av omgivningen. Vid ett tillfälle lät vi en kille springa med ett ”bombbälte” runt midjan ner bland trängseln i Haga nygata (Göteborg). Som tur var, så var det ingen som reagerade. Jag tillägger att detta var innan 9/11. Det hade nog inte gått idag…. ;)

Speak Your Mind

*