Cannesbloggen, 30 april 2012

Mötesbokningarna har fortsatt rulla in och som det är nu har jag 36 bokade möten, vilket är väldigt bra. Ännu bättre är dels att alla möten är bokade så att jag även ska kunna gå på alla nätverksträffar under Producers Network och dessutom så är det väldigt bra möten jag har fått möten med (fick fö det där mötet jag verkligen, verkligen ville få till – och behövde inte ens stryka något annat). Det enda lite jobbiga är att jag har två av mina viktigaste möten första dagen, då jag inte riktigt hunnit bli ”varm i kläderna” – och heller inte haft möjlighet att stärka upp projekten genom att knyta andra intressenter till dem. Samtidigt så är det bra – om dessa biolag skulle vara intresserad – då har jag mycket större möjlighet att få med alla andra mindre bolag.

Idag fick jag även schemat för producers network.

Jag har även gjort ett schema för alla dagar och gjort research på alla bolag jag ska träffa och antecknat vilka projekt som kan vara intressanta för dem och inte – samt satt upp mål för vad jag vill få ut av mötet och vad jag kan erbjuda de jag träffar.

Länkar till bolagen jag ska träffa:
www.storytouch.com
www.stealthmediagroup.com
www.bankside-films.com
www.sablefilms.com
www.CinemaManagementGroup.com
www.archstonedistribution.com
www.tcf-film.com
www.hollywoodclassics.com
www.knightworks.fr
www.newblackfilms.com
www.magnet-media-group.com
www.matadorpictures.com
www.craftedfilms.com
www.koaninc.com
www.nordiskfilmogtvfond.com
www.cinecliq.com
www.absfilmcompany.com
www.tiberiusfilm.de
www.slefilms.com
www.cartelprod.fr
www.robertson-taylor.com
www.w2media.com
www.intandemfilms.com
www.camelotent.com
www.opening.fr
www.artistviewent.com
www.amadeus-ent.com
www.sola-media.com
www.quickfirefilms.com
www.fintagehouse.com
www.arclightfilms.com
www.crystalsky.com
www.industry-works.com
www.meyers-media.com

Fick fö idag reda på att SKILLS med största sannolikthet även kommer säljas till Grekland. Visserligen för en närmast symbolisk summa ($2000) – men det är ju bättre än inget. :)

Speak Your Mind

*