Cannesbloggen, 26 maj 2011

Har nu börjat komma tillbaka till vardagen hemma igen och även börjat göra lite reserach för den kommande inspelningen som sannolikt kommer ske i New Mexico. En av de största utmaningarna där rent produktionstekniskt är att hitta en talangfull hund som passar in i manuset. Den amerikanska producenten ville ha en hund dom hittat på YouTube, som var från Ukraina. Dock osäker på om det är rimligt att flyga in den med tanke på budget. Var även osäker på vilka karantäns regler som gällde, så under gårdagen började jag dels kolla upp det och dels kolla på lite alternativ. Fick tag i två bra kontakter, bla ett alternativ på en hund från New York (som känns mer lätthanterligt än Ukraina).

Btw, den som vill stödja den här bloggen ekonomiskt kan göra det här.

och den som vill stödja vår film SKILLS gör det enkelt genom att beställa på Discshop.

Här är fö den Showreel som Johannes Pinter (regissören till SKILLS) klippte åt mig, inför AFM. Hade med den till Cannes nu också.

Speak Your Mind

*