Cannesbloggen, 26 april 2012

Mötesbokningarna har fortsatt rulla in och är nu uppe i närmare ett trettiotal. Varav några dock inte är helt bekräftade i tid och plats ännu. Tillsammans med alla nätverksträffar i producers network så blir det ett ganska späckat schema med fullt ös från 9-18 ungefär + restid fram och tillbaka till Canens – eftersom jag bor ca 45 minuter därifrån.

Idag fick jag även svar från ett större invest- och salesbolag som jag jagat i tre år och försökt få möte med. Yes!!! Dom ville träffas, så jag hoppas verkligen jag kan få till det mötet. Är i princip villig att ställa in alla möten utom 3-4 stycken för att få träffa dem.

Jag har nu även tagiit över som producent för ett sci-fi projekt med Eammanuelle Vaugier (SAW IV, Mirrors 2, 2 and a half men) i en av rollerna. Spännande! Känns som namn öppnar många dörrar – och även om det inte är svårt att få personer som vill ställa upp när det väl finns pengar, så är det lite av en ond cirkel att kunna skaffa de där pengarna innan det finns namn… (alltså namn som kan användas för att marknadsföra och finansiera filmen). Dock är ju projekten bra mycket mer utvecklade i år så det känns ändå mycket starkare. Ett annat projekt ligger för läsning hos ett antal etablerade skådespelare som jag verkligen hoppas vill vara med på tåget.

Speak Your Mind

*