Cannesbloggen, 24 augusti 2011

Ställde mig på vågen idag för första gången på några veckor. Hade hoppats gå ner ca 4 kg, men vågen visade bara 1 kg mindre, så blev lite besviken. (målet är som sagt att komma ner ca 20 kg innan inspelning nästa vår). Hade dock ökat i muskelmassa och minskat i fettprocent, så träningen har väl givit lite resultat i alla fall. Får bara se till att köra lite mer kondition och inte bara styrka, samt vara mer disciplinerad med maten…

Idag fick jag även beskedet att några bolag som köpt in rättigheterna till SKILLS gått i konkurs. Sedan tidigare visste jag att bolaget i Indien gjort det, men nu fick jag även veta att bolaget i Uk gjort det – samt att bolaget i Ryssland hade synpunkter på den tekniska kvaliteten. Får se vad det slutar.

Annars har jag fortsatt jobba med lite manusutveckling och förberedelser med visumansökan. Manus är fruktansvärt svårt. Ju mer man lär sig, desto svårare inser man att det är. Men jag har i den här veckan i alla fall börjat känna att jag fått vissa insikter som kommer hjälpa mig på vägen. :)

Speak Your Mind

*