Cannesbloggen, 23 oktober 2011

Har nu äntligen fått manuset på projektet som det är tänkt att jag ska producera i USA i vår. Det var riktigt, riktigt bra för att vara en första version. Om det nu är det, lite osäker på om dom skickat mig första versionen eller bearbetat detta ett tag. Det har ju minst sagt dragit ut lite på tiden, jag fick ju första synopsis på projektet i början på April. Anyway, har nu börjat skriva lite feedback på det – och har även lagt ut det på en dramturg som ska läsa och lite andra konsulter som ska komma in med synpunkter. Hoppas få iväg feedback nu veckan och sedan att den faller i god jord, så att vi kan börja skissa upp tidsplan osv på projektet.

Jag har även fått ett längre treatement på ett av de andra projekten som författaren i San Diego skriver (det jag tidigare fick de första sidorna till). Även det var mycket bra, lite för kort mot vad vi kom överens om – och det finns fortfarande en del kvar att jobba med – men det har helt klart potential. Har även varit i kontakt med bolaget i indonesien som varit intresserat av att samproducera detta och dom är fortsatt intresserade av det, så det går bra även där. Jag har även skickat in en ansökan med detta projekt om att få delta i Eoropean Producers Workshop 2012 (EAVE).

Jag har även fått iväg en ansökan till nästa års novellfilmstävling och har börjat klippa den där kortfilmen. Tanken är att den ska komma upp på YouTube om någon knapp månad eller så, så hoppas att jag kan länka till den här då.

Har även fortsatt träna ganska intensivt för att komma i form inför nästa inspening. Det blev 25 besök på gymmet under September. Ställde mig på vågen förra måndagen och hade då gått ner ytterligare 2 Kg (-3 totalt sedan böjan av augusti) – och hade även gått ner 2% i fettprocent, så det går åt rätt håll i alla fall. Har även märkt att kondintionen här märkbart bättre. Visst önskar man att det gått fortfarande, men samtidigt är det tydligen ungefär den här takten man ska hålla om man vill att det ska bestå och inte bara vara en tillfällig förbättring.


Ansökan till novellfilmssatsningen 2012, med bilagor.


Träningsstatistik under september. 2 ggr är ej registrerade eftersom den bara visar 1 gång per dag.

Speak Your Mind

*