Cannesbloggen, 23 maj 2011

Tillbaka efter helgledighet… förutom att jag skrivit en rapport, där jag sammanställt intresset för varje projekt avseende sales/distribution, finansiering, organisation, produktionsplan samt förslag på vad nästa steg för projektet blir, så har jag mest vilat i helgen. Här kommer lite bilder…

Lämnar St Raphael med båt och beger mig till mina föräldrar i Port Grimaud över helgen, för lite vila, god mat och golf mm

Hamnen i Port Grimaud…

Säkrast med 2 motorer…

Golf…

Med avbrott för kaffe…

Sedan mer golf…

I övrigt oroar jag mig nu mest för askmolnet från Island. Hoppas att det inte drar ner över Europa. I alla fall inte innan jag åker hem. Det är ju sista dagen här nu. Åker hem tidigt imorgon. Hade varit lite surt att bli kvar här… Hoppas jag klarar mig…

Återkommer med prognos senare mot kvällen…

Speak Your Mind

*