Cannesbloggen, 2 augusti 2011

Så, idag har jag träffat författaren från San Diego som jag samarbetar med på två projekt. Han är på semester i Sverige med sin familj (han är svensk, men har bott de senaste 10 åren i USA). Var trevligt att träffas i verkliga livet som omväxling till alla mail och Skype-möten. Senast vi sågs var på American Film Market.

Sedan blev jag kontaktad av en producent från Spanien som jag egentligen skulle träffat i Cannes, men där vi aldrig lyckades få till våra scheman så vi kunde mötas. Han letade efter samproducnenter och nya projekt att gå in i, så jag skickade honom de tre projekt jag jobbar på just nu. Får hoppas att det leder till något bra.

Imorgon ska jag ha ett telemöte med ett bolag från Holland, om lite frilans jobb (som ger pengar). Sedan är det dags att börja jobba lite mer aktivt med manusutveckling (research, skrivande osv) – efter ”sommaruppehållet”.

Speak Your Mind

*