Cannesbloggen, 18 maj 2011

Ny dag. Nya möten. som sagt sista hektiska dagen. Sitter nu på Grand Hotel och väntar på dagens första (skulle egentligen varit det 2:a, men blev ett missförstånd, så ska träffa dem lite senare). Nu först ska jag möta en amerikansk (eller brittisk, kommer inte riktigt ihåg) sales agent. Efter det en finsk skådespelar agentur, sedan en UK baserad producent, efter det en litterär agent – sedan ska jag ståla samman med min sales egent igen och få en rapport på hur försäljningen AV SKILLS går. Efter det ett amerikanskt producktions/sales bolag, sedan yttelrigare ett amerikanskt sales-bolag, sedan kanske (om allt går som det ska) stråla samman med Filmcafe-medlemmen Mirjam V. Efter det söka upp ännu en amerikansk sales agent (som ville att jag dök förbi lite när det passar) för ett kort möte, efter det en producent (minns inte från vilket land just nu, men någonstans i Europa). Sedan en producent från Ungern för dagens sista möte…. Tjo ho! Tur att detta är sista dagen i det här tempot… :)

Återkommer med hur det utvecklas under dagen, i mån av tid…

Speak Your Mind

*