Cannesbloggen, 18 maj 2011

Tillbaka på hotellet. Sista hektiska dagen är nu över! yay! Blev en utrdagen väntan på ett möte som varade någonstans mellan 30 sekunder och en minut (väntade i ca 1 timma på mötet). Fick i alla fall siffror på totala försäljningen på SKILLS. Var väl varken jättebra eller jättedåligt, utan ungefär som förväntat. Långt kvar tills den filmen går break-even…. I alla fall, fick även till ett snabbt möte med den italienska producenten som jag trodde jag skulle missa. Han fick helt sonika göra mig sällskap i Epics monter medan jag väntade på mötet. :)

Dagens sista möte med bolaget från Ungern blev dock inställt pga av att dom blev kraftigt försenade. Hade behövt stanna kvar minst 2 extra timmar bara för ett kort möte med dem – och det kändes det inte värt, så beslutade mig för att åka hem iställt.

Nu ska jag vila upp mig lite, sedan ska jag försöka få upp lite bilder här. :)

Speak Your Mind

*