Cannesbloggen, 18 maj 2011

En lite update igen då. Har nu träffat den finska agenturen (+2 av hennes skådespelarare). Sedan haft möte med ett produktionsbolag från Azerbaijan/UK. Efter det ett kort möte och demonstration av den litterära agenturen som startat en typ av databaserad agentur för böcker som passar för adation till film. (med titel, synopsis, beskrivning av karaktärer och annat relevant, samt inte minst då kontakt uppgifter). Efter det skulle jag få säljsiffrorna på SKILLS från min sales agent, men dom hade glömt bort det, så jag ska dit senare i eftermiddag igen. Nu sist hade jag ett snabbt möte med ett en producent/manager från USA – och nu sitter jag i kafeterian i palatset i väntan på nästa möte med en amerikansk sales agent, som börjar om några minuter.

I’ll be back… ;)

Speak Your Mind

*