Cannesbloggen, 17 maj 2011

Har nu haft några bra möten på morgonen. Först men UK baserad investeringsfirma/sales agent som bla varit med och finansierat Kings Speech. Det visade sig att killen därifrån var svensk och uppväxt i Kungälv (där jag bor). Han hade dock inte varit i Sverige på länge, så hans svenska var inte så bra. I alla fall mycket trevligt. Dock så investerade dom inte i filmer med en budget under $4 miljoner, så var inte helt i linje med mina projekt. Men en bra kontakt att ha inför framtiden – och han gillade koncepten som jag presenterade. Vilket är ett bra tecken och alltid kul med lite bekräftelse.

Efter det hade jag möte med en Amerikansk Sales Agent som kändes väldigt bra. Dom var väl i grunden intresserade av 3 av mina projekt, vilket känns bra. Då det gör det mycket lättare att ta nästa steg med dem. Nu när det både finns intresse från en Sales Agent och andra bolag att samproducera.

Hade sedan möte med min sales agent för SKILLS. Kan inte gå in så mycket på det är. Men det blev en hel del förslag till förändringar i det projektet vi utvecklar med dem nu. Dom hade heller inga sälj siffror färdiga för SKILLS – så jag ska träffa dom imorgon för en genomgång. Fick dock två DVD-kopior av den japanska utgåvan av SKILLS. Vilket kändes lite coolt! Desutom lite kul att se SKILLS i deras katalog bland alla andra filmer. :)

Speak Your Mind

*