Cannesbloggen, 17 maj 2011

Har nu vilat upp mig lite på hotellet efter dagens mest bisarra möte med en rysk producent, som inte kunde så bra engelska. Hela mötet tolkades av hennes assistent och med sig hade hon även sin PR-ansvariga. Man visste inte riktigt på vem man skulle titta. I alla fall kände att jag inte riktigt ville pitcha mina projekt för dem, så lyssnade mest på deras pitch, som var riktigt bra.

Annars börjar det kännas att man varit här ett tag nu. Ska bli skönt att vila lite när det är över. Inte minst fötterna efter allt springande fram och tillbaka. (Har fullt med blåsor på fötterna nu, vilket är mindre kul).

Nu blir det sängen tror jag, sedan upp tidigt imorgon för min sista intensiva dag. Efter imorgon lugnar det ner sig. På torsdag-fredag har jag bara 2-3 möten per dag. Efter det är jag ledig. :)

Speak Your Mind

*