Cannesbloggen, 16 maj 2011

Waaaaaoooo….. haft en helt hysterisk eftermiddag. Sprungit som en skottspole fram och tillbaka mellan olika platser… höll på att missa ett möte med en stor UK baserad investeringsbyrå som bla varit med och finansierat Avatar. Dom var hur trevliga som helst, men passade inte riktigt mina projekt då dom inte finansierade filmer under $4 miljoner…. dom hade visserligen lite andra fonder också som skulle kunna passa mig, men känns annars mest som en bra kontakt att ha för framtiden….

Sedan hade jag möte med det filminstitutet i Holland, som tydligen ska börja samarbeta med SFI. Inte heller de var något alternativ för mina filmer då dom i princip endast stöttar Art House.

Nu sist möte med ytterligare en producent från Polen, som letade efter samproduktionspartners till en vikingafilm. Kändes som han typ gjorde alla fel man kunde göra när han pitchade sitt projekt. Otydlig i koncept, genre och ovillig att anpassa sig… Har svårt att se att dom kommer få till dessa filmer på något bra sätt…

Speak Your Mind

*