Cannesbloggen, 16 maj 2011

Har nu haft ett riktigt, riktigt bra möte. Kanske det bästa så här långt. Visade sig att det amerikanska bolaget även var baserat i Uk och Tyskland – och dessutom letade precis efter den typen av projektet som jag hade (i alla fall några av dem). Dom hade ett stprt nätverk med investerare från bla Wall Street som dom representerade och letade efter projekt med kommersiell potential att investera i. Det visade sig dessutom att hon (producenten) gärna ville göra en parkourfilm och dessutom kände producenten till filmen FREERUNNING som jag var och såg igår. :)

Utöver detta gav hon mig även bra tips på vem jag skulle vända mig till med ett annat av mina andra projekt.

Ska bli intressant att följa upp detta efter Cannes. Kändes som det skulle kunna bli ett riktigt bra samarbete. :)

Speak Your Mind

*