Cannesbloggen, 15 maj 2011

Sitter nu på Skandinaviska terassen med en kopp kaffe, efter en god natts sömn. Känner mig dock fortfarande väldigt trött. Antar att det är mer pga av stress, än brist på sömn. Ska ha dagens två första möten här, men höll på att inte hitta hit. Jag hade för mig att det låg mycket längre bort. Det är visserligen en bra bit bort från festival palatsen, men inte så långt bort som jag mindes det. Sedan hade dom inte heller fått upp flaggorna ännu, så skylten syntes lite dåligt…

I alla fall. Det är helt tomt här nu, så gissar att svenska filmare genrellt inte direkt är morgon människor. Bra för mig, för nu fick jag ett bra bord i skuggan och behöver heller inte oroa mig för att det ska vara för kaotiskt när jag ska pitcha sedan.

Fick precis ett samtal för första killen jag ska träffa, som hade missupfattat. han trodde Scandinavian terrace låg i Intenrational Village (som ligger på andra sidan festival palatset) – vilket iofs är helt logiskt att tro, men också helt fel. Får hoppas att han hinner hit i tid innan mitt andra möte…

Speak Your Mind

*