Cannesbloggen, 15 maj 2011

Det blev FREE RUNNER-filmen. Missade dock de första minuterna, då jag träffade den engelska producenten. Blev ett vädligt kort möte. Lämnade i princip bara över lite material och beslutade sedan att höras efter Cannes.

Anyway, känndes bra att se FREE RUNNER. Likheterna med vår film SKILLS är ju slående (men vi gjorde vår först). Vissa saker har dom gjort bättre, vissa saker tycker jag vi gjort bättre. Skulle vara kul och veta vad deras budget var….

Här kan ni jämföra själva, genom att titta på trailerna till SKILLS:

…och trailern till FREE RUNNER:

Jag är väldigt glad att jag gick och såg filmen (även om jag gärna skulle gått på Film & TV seminariet också, men man kan ju inte vara på två ställen samtidigt). Det var väldigt lärorikt att se hur någon annan gjort ungefär samma koncept. Vad dom lyckats med och vad dom inte lyckats med. vad dom tänkt på och vad dom missat. Vad vi missat osv…

Så, nu ska jag försöka få upp lite bilder här och sedan försöka få upp lite bilder här. Efter det får det vara nog för idag. Första mötet imorgon blev inställt, så jag får sovmorgon imorgon. :)

Btw, vill ni stödja vårt filmskapande så får ni gärna beställa en kopia av SKILLS från Discshop.

(filmen säljer inget vidare i Sverige, så vi behöver allt stöd vi kan få).

Speak Your Mind

*