Cannesbloggen, 15 maj 2011

Mötet med det amerikanska säljbolaget var väl inte direkt någon hit. Dom letade i princip bara efter filmer som vara färdiga. Kändes ganska oseriöst. Hade iofs en magkänsla att det skulle kunna vara så, men fortfarande en förhoppning om att det inte var så. Kändes ganska menlöst av dom att överhuvudtaget lägga tid på att möta upp mig. Men, men….

Sitter nu i trappan utanför media pavviliongen direkt vid ingången till marknaden. Väntar på mötet med den engelska produktionsbolaget. Ska sedan skynda mig rakt genom marknaden för att hinna se åtminstone lite av filmen Free Runner som visas i en liten biograf där. Tyvärr börjar den filmen samtidigt som jag har mitt möte nu, så komme ri alla fall missa början. Sedan har jag inte 100% bestämt mig för om jag ska se hela filmen eller smita in på ett film och tv-seminarium som är precis bredvid. Har inbjudan till det med mig… men känns filmen bra kanske jag stannar där… :)

Speak Your Mind

*