Cannesbloggen, 15 maj 2011

Sitter nu för övrigt i kafeterian i huvudbyggnaden. Ganska lugnt här för ovanlighetsskull, men kanske inte så konstigt för det var tok mycket folk utanför i de olika pavilliongerna förut – så jag gissar att vädret lockar ut folk idag… sooool…. :)

Nu ska jag strax iväg för att ha ett möte med ett ryskt produktionsbolag i den ryska pavilliongen. Hoppas jag hittar dit, lite osäker på var det ligger, men som tur är finns en informationsdisk bara några meter från mig… :)

Efter det ska jag sedan på möte med ett Amerikanskt säljbolag på Hotel Carlton, som ligger en bit bort och efter det tillbaka och trängas i media pavilliongen här utanför för att möta ytterligare ett UK baserat bolag. Sedan hoppas jag ha tid att se en film innan dagens sista möte (som jag ännu fått reda på var det ska vara)…

Speak Your Mind

*