Cannesbloggen, 14 maj 2011

Har nu sovit några timmar på hotellet, vilket var mycket välbehövligt. Är dock fortfarande väldigt trött och just nu känns det bara som ”hur fan ska jag orka en hel vecka till?”. Det lugnar ju visserligen ner sig lite mot slutet av nästa vecka, men framför mig har jag nu tre väldigt intensiva dagar. Imorgon börjar jag med två möten på Skandinaviska Terassen, med två olika Engelska produktionsbolag. Efter det ska jag så snabbt som möjligt försöka ta mig till mig till andra sidan av området, mot International Villiage för att möte det amrikanska finansieringsbolaget, som jag satt och väntade på, på Grand Hotel första dagen… (och som bokat mötet med mig 3 ggr nu…). Efter det möte med ett ryskt produktionsbolag i den ryska pavilliongen. Sedan till Carlton för att träffa ett amerikanskt säljbolag. Efter det Media pavilliongen för att möta ytterligare ett engelskt produktionsbolag. Sedan in på en visning av Parkourfilmen FREE RUNNER, som väl är den film som konkurrerar mest med våran film SKILLS. (får hoppas att den inte är bra… ;) Efter det ett sista möte med ytterligare ett engelskt produktionsbolag som även fungerar som finansieringskonsults byrå.

Speak Your Mind

*