Cannesbloggen, 13 maj 2011

Sitter nu på terassen på Majestic och har precis haft mina två första möten för dagen. Ett möte med en spansk producent/regissör som precis gjort sin första långfilm (en romantisk komedi). Såg riktigt bra ut och han var väldigt trevlig. Efter det
hade jag ett möte med en producent från Indien som också precis gjort sin första film och nu letade efter samproducenter till kommande filmer. Kändes som vi låg ganska långt ifrån varandra i genre på våra projekt, då hon mer gjorde art house och exprimentell film och mitt bolag mer fokuserar på filmer som är tydliga i sin genre.

Nu har jag strax möte med en tysk prodcent och efter det ett lettiskt produktionsbolag, sedan blir det filmfinansierings seminarium i eftermiddag.

Lite sämre väder idag. Känns nästan som regnet hänger i luften. Tur att seminariet i eftermiddag hålls inomhus. :-)

Speak Your Mind

*