Cannesbloggen, 12 mars 2012

Nu har jag fått bekräftelse per mail på att min ansökan till Producers Network blev godkänd även i år. Gick även in på Cinando (som är en typ filmcafe-liknande sajt för alla som registrerar sig för Cannes) – och kollade. Det verkade stämma! :)

Kommer verkligen försöka anpassa mig så jag kan ta vara på Producers Network mer detta år, än vad jag gjorde förra året (då jag bokat upp mig på ganska många möten under tex frukostarna och inte deltog i ”speed-dating” delen).

Den senaste tiden har jag haft hysteriskt mycket att göra på det privata planet, med bostadsaffärer, bilaffärer, flytt, gravid fru mm. Jag har dock fortsatt utveckla några av de manus jag har i utveckling – men börjar få lite panik för att det inte kommer räcka. Skulle behöva väldigt mycket mer. Några av projekten har dessutom hamnat rejält efter och en av författarna som jag hoppades skulle hjälpa mig återkom och sa att det tilldelade projektet inte passade henne, så där kommer jag tvingas tänka om helt. Jag har därför allvarligt funderat på att sätta mig och försöka skriva mer själv. Den gamla devis att om du vill få något gjort ordentligt, så måste du göra det själv – den känns tyvärr allt för passande just nu.

Speak Your Mind

*