Cannesbloggen, 12 maj 2011

Har nu haft en underbar morgon (och fick dessutom sovmorgon ända till 06:30). Har varit på Producers Network och fick plats på bord nr 8. Var helt otroligt lärorikt och givande på alla sätt. Gjorde massor med anteckningar. Hoppas få tid att renskriva och dela med mig av dem senare ikväll.

en liten rolig notis var att jag vid detta frukost seminarium hamnade precis brevid en producent från kanade som jag bokat möte med senare i eftermiddag. (hon kände igen mitt namn när jag placerade mina visitkort på bordet). :-)

Skulle sedan haft ett möte med en gubbe på en tysk filmfond. Han dök dock aldrig upp, men det gör inte så mycket. Har haft möten med andra tyska producenter som informerat mig lite hur det fungerar där, vilket egentligen var syftet med det mötet (att informera mig).

Nu har jag strax möte med en amerikanska producent/sales agent.

Har ett pressat schema, men försöker ta lite bilder och hoppas få upp dem senare ikväll.

Speak Your Mind

*