Cannesbloggen, 11 maj 2011

Så när jag tillbaka och slappat lite på hotellet ett tag. Har varit en ganska ansträngande dag, då sömnbristen fortfarande satt i lite + att man kände lite oro inför kommande möten osv. Var dessutom tvungen att bära runt på både min portfölj och väskan med alla prylar man får när man registrerar sig. Blev ganska tungt och ser nu att jag håller på att få ett stort skavsår på axeln. Som tur är så behver jag bara ta med mig portföljen imorgon, så då blir det ju lite lättare.

Har nu även bokat om mötet som missades idag till på lördag kl. 15:00. Får hoppas det går bättre då. (Det hade tydligen kört ihop sig för den jag skulle träffa och allt styrs via hennes assistent i USA, så det blir lite förvirrande).

Har idag även fått mitt schema för Producers network breakfast som ordnas på mornarna mellan 9-11 för alla som registerat sig under ”producers network”. Där hålls samtal på speciella teman osv. Hoppas få plats på bord nr 8 imorgon. Där temat kommer vara ”TALENT AGENTS: How to work with UTA?” och den inbjudna gästen är Agenten Bec Smith från, UTA (UNITED TALENT AGENCY). Hoppas där kunna få lite tips och råd på hur jag kan knyta etablerade namn till mina projekt.

Annars kommer morgondagen bestå av ännu fler möten. Har ett möten med en tysk filmfond kl 11:00, sedan en amerikansk producent/sales agent kl 12:00, en dansk producent/distributör mm kl 12:30, ytterligare en amerikansk producent/sales agent kl 13:00, ett kanadensiskt produktionsbolag kl 13:30, ett spanskt produktionsbolag kl 15:00, ett post-production hus baserat i Pakistan kl. 16:00 och sist men inte minst ett möte med filmcafe medlemmen Filip Tegstedt (som får sin film MARIANNE visad här i Cannes) 16:30…

Det kan verka lite tight men de flesta möten varar inte mer än ca 15-25 minuter och när det bara är en halvtimma mellan olika möten, så har jag sett till att få dem på samma plats.

Annars börjar jag bli lite orolig för att jag inte fick med mig tillräckligt med reklammaterial. tryckte bara upp 12 ex av varje film och som det verkar nu så kommer de gå åt ganska fort. (tvärt mot när vi pitchade på AFM, då de flesta åkte med hem igen). Ska försöka få nya upptryckyta imorgon.

Eftersom jag har ett ganska tufft schema imorgon, så kan det hända att jag inte hinner blogga så mycket under dagen – så siktar på att uppdatera under kvällen imorgon.

Speak Your Mind

*