Cannesbloggen, 10 maj 2011

Så… nu är jag framme i Nice och sitter och väntar på flygbussen till Saint Raphael som ska gå om lite drygt en timme. Har precis fått ordning på mitt franska mobila bredband. Det var lite strul, så jag fick ringa supporten från min svenska telefon för att få ordning på det. Men det gick som tur var snabbt.

För en liten stund sedan gick det förbi ett helt papparazzi tåg här. Dom fotade någon som jag gissar var en känd skådespelerska eller dyl. Jag är extremt dålig på att känna igen folk, så jag har ingen aning om vem det var – men jag tyckte mig känna igen henne. Tror även att TV-teamet lyckades fånga mig på bild, då hon verkligen stannade precis där jag ”slagit läger” (typ 1,5 meter från mig) – för att få ordning på bredbandet…. :)

So… nu ska jag kolla min mail osv – och sedan kolla så att uppgifterna jag fått om flygbussen stämmer.

Au revoir!

Speak Your Mind

*