Cannesbloggen, 10 maj 2011

Så har nu varit runt en sväng på byn och bla fixat tågbiljetterna som jag behöver för att ta mig sträckan St Raphael-Cannes (och tillbaka) varje dag. Kostade ca 35 euro för 2 veckor. Sedan tog jag en dusch och skypade jag lite med min fru (inte samtidigt). Har dessutom hunnit med att boka in ytterligare 2 möten. Har nu totalt 53 inbokade möten under dessa två veckor, samt fortfarande några förfrågningar ute. Tjo ho! Blir intensivt. Får hoppas man orkar med!

Känner dock att kroppen behöver vila något oerhört. De senaste 5 dygnen har det inte varit mycket sömn alls – och har varit uppe sedan strax efter 4 i morse, så ska försöka vara vaken lite till och sedan lägga mig riktigt tidigt. Ska ta tåget in till Cannes ca 6.30 imorgon bitti – så blir ju en tidig morgon, imorgon med. Dock är morgondagen inte så intensiv. Blir en liten mjukstart med endast fyra inbokade möten. Först ska jag träffa en nystartad tysk filmstudio/produktionsbolag, sedan ett Holländskt produktionsbolag (ser när jag går igenom nu att jag borde mailat dem om att ta med screeners på sina filmer, men det är lite sent nu. Oh well…). Ska även träffa ett produktionsbolag från Littaun som söker samproducenter, samt en finansieringskonsult byrå från Boston – och sist men inte minst ska jag ju börja dagen med att hämta ut ackreditering… osv… samt reka runt lite på området, så jag har koll… Dessutom behöver jag nog läsa igenom synopsisen några ggr till. Det är några jag fortfarande känner mig lite osäker på. :-)

Det efterfrågades ju lite bilder så….

Här ska jag inte glömma att jag parkerade på landvetter…

På väg ombord på planet…

Kollar tidtabellen för flygbussen…

Speak Your Mind

*