Cannesbloggen, 10 maj 2011

Uppgifterna om flygbussen stämde, nästan i alla fall. Plats, Tider och buss numer stämde 100%, men jag hade fått uppgiften att det bara skulle kosta 2 Euro. Det kostade 15. Nåja, känns väl iofs mer rimligt kanske…. det är ju ändå en bra bit och jag tyckte faktiskt att 2 Euro lät lite FÖR billigt…

Vet inte riktigt hur långt tid bussen kommer ta, men jag gissar någonstans mellan 1-2 timmar….

När jag gick ut til flygbussen så kände jag redan att jag gjort rätt val genom att välja att inte bo inne i själva Cannes. Bussen till Cannes var överfull och hr många som helst som stod och väntade. Medan bussen till st Raphael knappt är halvfull. :)

Får hoppas nu bara att jag hittar fram till hotellet ordentligt. Vet av erfarenhet att det inte är så lätt att fråga sig fram, då få pratar engelska. Men jag har med mig en karta som jag väl får använda som lite rekvisita i kombination med teckenspråk i värsta fall. Annars kollade jag faktiskt på google

maps i går, så jag tror jag har ganska bra koll.

Nu tänkte jag sätta mig och skriva en liten introduktions pitch till mig och mitt bolag. Något som jag kan ha i bakhuvudet när jag träffar alla, så jag inte stakar mig redan på presentationen av mig och mitt bolag. (i de flesta fall kommer jag dock börja med att be dem berätta om sig, om dom inte uttryckligen ber mig börja).

Speak Your Mind

*